Skip to content

Acoperisuri

Acoperisuri
Acoperisuri – elemente de constructii ce acopera cladirile izolandu-le de mediul extern. Acoperisuri cu forme diferte, adaptate cerintelor, compuse din structura de rezistenta si invelitoare. Materiale utilizate la alcatuirea structurilor de rezistenta pentru acoperisuri: panouri si plansee din beton armat, schelet din lemn sau metalic: astereala, capriori, cosoroaba, grinzi, popi. Materiale impermeabile utilizate la invelitori, ce permit scurgerea cu usurinta a apei de pe acoperis si izolarea cladirii de factorii externi: folii anticondens, elemente de termoizolatie, membrane hidroizolatoare, membrane bituminoase, vata de sticla, tigla ceramica, sindrila, sindrila bituminoasa, invelitori din diferite tipuri de tabla, placi azbociment, jgheaburi, burlane, coame, sisteme de drenaj, sisteme pluviale. Echipamente accesorii pentru acoperisuri: suruburi pentru montaj tigla si tabla.

DEITER TECHNIK srl Bucuresti
Deiter Technik este unic distribuitor in Romania al producatorilor germani Deitermann / Maxit – lideri pe piata materialelor de constructii in Europa. Solutii rapide si eficiente: – FILLCOAT: etansare rapida terase, chiar si pe ploaie sau ninsoare – SUPERFLEX MORE: hidroizolatie rapida si usoara pentru fundatii, bai, subsoluri – oprirea ascensiunii apei prin capilaritate (anti igrasie) – hidroizolatii piscine, rezervoare de apa potabila – reparatii terase vechi – fatade – pardoseli si sape
KASTA METAL Voluntari
Asiguram proiectarea, instalarea, montajul tuturor produselor comercializate: piscine, saune, spa, fantani, cascade, umbrele si mobilier de gradina. In plus, beneficiati de consultanta gratuita pentru constructie, instalare si intretinere.Termenele de garantie pe care le acordam se bazeaza pe calitatea produselor si a prestatiei noastre si sunt de pana la 20 de ani.
Multiter srl Baia Sprie
Constructii si lucrari de geniu. Executam la comanda min 100mp, schela modulara, confectii metalice de orice tip, lucrarii c+m la cheie. Oferim solutii pentru clientii grabiti.
RAV CONSTRUCT COMPANY srl Bucuresti
RAV CONSTRUCT COMPANY, comercializeaza si monteaza sisteme de invelitori tip tigla metalica VIKINGPROFIL, LINDAB si ferestre de mansarda FAKRO, VELUX.
Salt Alpin SRL Bucuresti
Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.Executam urmatoarele tipuri de lucrari:reparatii tencuieli, termoizolatii,vopsitorie, zugraveli, aplicatii conducte, jgheaburi, burlane ,reparatii si intretinere acoperisuri inalte sau cu acces dificil ,diverse montaje in pereti si structuri de beton ,inchidere rosturi intre blocuri ,lucrari de intretinere silozuri, furnale.
IRIDEX GROUP CONSTRUCTII – DEPARTAMENT GEOSINTETICE Voluntari
Furnizam materiale geosintetice: geotextile tesute si netesute, geogrile uniaxiale, biaxiale, geocompozite pentru armare asfalt, geocelule, saltele bidegradabile preinsamantate, Sistemul Sensor (pentru detectarea scurgerilor accidentale la depozitele de deseuri), Trisoplast (sistem de impermeabilizare), geocompozite bentonitice, geomembrane. Asiguram gratuit asistenta tehnica la proiectare. – geocompozite de drenaj – saltele umplute cu beton – gabioane
EFFE2TERMOTECNICA srl Alba Iulia
Efe2termtecnica ofera sistemul de cosuri de fum ceramice marca Effe2, cosuri impermeable si anticorozive,materiale concepute de un inalt standard profesional. La acestea se adauga materiale ceramice speciale, marca Unieco: LISTELLO -caramida de placare si ceramice speciale pentru decoratiuni.
Europal Construct S.R.L. Targu Mures
Importator tigle metalice si sisteme de invelitoare KAMI AB Suedia. Executia lucrarilor de instalare invelitoare cu personal specializat si CERTIFICAT de catre partenerul SUEDEZ. Executie sarpante din lemn si metal
GRIRO S.A. BUCURESTI Bucuresti
PRODUCATOR DE TABLA EXPANDATA ROMBICA DIN LUNA SEPTEMBRIE 2007. PUTEM EXPANDA TABLA DIN OTEL CARBON, DECAPATA, GALVANIZATA, ZINCATA , INOX SAU ALUMINIU CU GROSIMI CUPRINSE INTRE 0.5-7 mm, PANA LA 1500 mm LATIME MAXIMA DE FOAIE. LIVRAREA SE FACE SUB FORMA DE BALOTI DE 20 DE FOI ULEIATE, DIMENSIUNI MAXIME: 1500×3000 mm.
HOLMANN & HOLMANN CONSTRUCT Bucuresti
Fabrica de tigla, pavele si boltari (se asigura 30 de ani garantie); statie de betoane; furnizeaza utilaje si agregate pentru betoniere. La cerere, realizeaza montaj pentru pavaje si invelitori din tigla.
ISOLPACK ROMANIA SRL Sebes – Alba
Firma activeaza in sectorul constructiilor metalice si isi propune a fi un modern centru de servicii. Distribuim panouri metalice termoizolante si table cutate pentru pereti si acoperisuri hale. Vizitati www.isolpack.com
MANROOF SRL Brasov
Sisteme complete de invelitori acoperisuri. Tigle metalice BONA , JOKER SI PERLA, accesorii metalice la 2 si 3 m, ferestre de mansarda VELUX si FAKRO, sisteme de jgheaburi si burlane din tabla 0,7 mm si PVC.DISTRIBUTIE SI MONTAJ
Mark-Co Group S.R.L Bucuresti
Balustrade, confectii metalice, tubulatura, grinzi, acoperisuri, etc.
OFENSIV ADVERTISING Pitesti
firma are doua departamente:agentie de publicitate si departament industrial distribuitor abrazive si scule industriale, distribuitor spuma poliuretanica,produse etansare,pentru acoperis,pentru lemn si adezivi.
Tropy-Com Ciumani
Constructii din lemn, case de locuit, case de vacanta, mansardari, acoperisuri, usi si ferestre din lemn.
VALCON ROOFS srl Bucuresti
Montaj si Distributie de materiale pentru acoperisuri- LINDAB , BRAMAC, TEGOLA ,VELUX, TONDACH , tabla plana CUPRU , CREATON etc.
.:BRACONS INSTAL srl Deva
Oferim la preturi negociabile: Constructii, finisaje, reparatii, amenajari interioare, instalatii electrice – sanitare si incalzire, sarpante, invelitori, compartimentari cu gipscarton, tavane false, tehnologie LINDAB(module, invelitori)
ABCDE SA Bucuresti
Subintreprinzatori topografie, tamplarie, structuri, sobe, metalice, utilaje, ventilatie, unelte, scule, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii si servicii.
ABELARO COM SRL Oradea
Importam si distribuim materiale de constructii: role si placi ondulate din poliester armate cu fibra de sticla, placi ondulate bitumate, sindrila bituminoasa, plasa de fibra sticla si coltare de aluminiu, profile si accesorii pentru gips-carton si termoizolatii: vata minerala si polistiren.
ACOLEMN GRAPHICS Brad
Executam sarpante, acoperisuri, mansardari, reparatii acoperisuri vechi, cabane, pavilioane, mobilier de gradina, scari interioare si exterioare din lemn, cofrari si decofrari, finisaje din lemn, alte lucrari de lemn in constructii.
ADECRIS CONSTRUCT srl Baicoi
Comercializam si montam tigla metalica tip Wetterbest, tabla cutata, ferestre de mansarda si sisteme de drenaj metalice, elemente de fixare, membrane si folii anticondens, panouri sandwich la preturi fara concurenta pe piata.
ADMA METAL Ploiesti
Vanzari si montaj tigla metalica. Executam montaj cu echipe profesioniste in domeniu. Suntem distribuitori de tigla metalica Viking profil.
ADY MAR COMPANY srl Bucuresti
HIDROIZOLATIE: firma specializata, executa hidroizolatii terase, hale, suprafete inclinate. Executam si sape unde este necesar. Asiguram calitatea lucrarilor cu o barantie de 8 ani preturi reduse pt asociatii locatari, executam si cu plata in rate.
AGE I.C. srl Bucuresti
Montam si reparam acoperisuri din tigla clasica, beton sau metalica, sindrila bituminoasa,etc. Executam si HIDROIZOLATII . PROCURAM MATERIALE.! GARANTIE manopera 1 an.
AGEMAT EXIM s.r.l. BRASOV
Sisteme de acoperisuri vanzari – montaj tigle metalice, sindrila bituminoasa, ferestre de mansarda, sisteme de jgheaburi si burlane, hidroizolatii sarpante cu sau fara astereala, ofertare gratuita dupa plan invelitoare sau masuratorile clientului
ALF PRO INVESTsrl Constanta
Hidroizolatie, termoizolatie, termosistem.
Alfa Ceres SRL Galati
Comert tabla zincata (LBZ), tabla neagra (LBR, LBC): tabla laminata la rece, tabla laminata la cald, rulouri tabla, tabla cutata, panouri cutate Prestari servicii: debitare, planare si cutare tabla din rulou la H 12, H35 si H 60.
ALPINISHA INTERNATIONAL srl Bucuresti
Societate de alpinism utilitar, oferim o gama larga de servicii: renovarea fatadelor cladirilor, spalarea suprafetelor vitrate, montarea confectiilor din tabla si PVC, toaletarea arborilor, hidroizolare, alte lucrari la inaltime (salvare de animale).
ALPINSTYLE Bucuresti
Lucrari in constructii, publicitate, decorari, tencuieli fatade, vopsitorii acoperisuri, electrice – montari si demontari la inaltime, hidroizolatii si termoizolatii.
ALTEPRO Constanta
Suntem producatori de tigla dintr-un material compozit (plastic,nisip) cu o greutate de numai 20kg/mp, foarte greu de spart, cu un aspect foarte placut, foarte usor de montat si un pret competitiv.
ALTICON COMPANY srl Pitesti
Amenajari interioare, alpinism utilitar, timplarie Al/PVC, acoperisuri, izolatii, constructii de la A la Z.
Alubel expo Chisoda, timisoara
– producatori panouri sandwich de acoperis si perete – importatori tabla cutata, ondulata – importatori tigla metalica si tigla metalica izolata – importatori cadre pentru usi glisante – importatori de cosuri de fum din otel-inox – importatori panour
AM CONSTRUCTCOM IMPEX SRL Buzau
Executam constructii civile si industriale, renovari, refaceri acoperisuri, sarpante, izolatii hiro si termo.
AMICOM IMPEX SERV SRL Bucuresti
Executam hidroizolatii clasice si ultra moderne conform standardelor UE la preturi accesibile. Avem 12 ani de experienta. Oferim garantie si consultanta de specialitate. Acordam gratuitati si acceptam plata in rate. Folosim materiale de calitate.
AMIRAD MEL Brasov
Constructii case izolate termic cu structura beton armat (case tip Amvic) la cheie si la rosu, distribuitori produse Amvic, amenajari interioare; izolatii interioare si exterioare cu polistiren, acoperisuri, confectii metalice, garduri, porti, grilaje.
AMUR COMPANY Iasi
Amur Company este o societate comerciala cu capital integral privat care si-a inceput activitatea in anul 2000 in domeniul productiei de tamplarie PVC Trocal, aluminiu si a peretilor cortina. Incepand cu anul 2002 societatea si-a extins activitatea in domeniul constructiei de hale metalice tip Lindab si montarea de acoperisuri. Principala piata de afaceri: Iasi, Botosani, Suceava, Vaslui, Bacau, Brasov, Galati, Constanta si Bucuresti.
ANCHOR PLUS srl Bucuresti
Comercializeaza tigla tip Lindab, pret de producator, durata mare de viata, rezistenta maxima la scimbarile de temperatura, greutate redusa, gama completa de accesorii. Pret 7,60 euro/mp. Asiguram motajla cerere.
ANDRA CONSTRUCT GENERAL Bucuresti
Tabla Tip Tigla, livrare max 7 zile, preturi foarte bune, montaj asigurat, transport gratuit, reduceri de pana la 15% pentru constructori.
ANMIR SRL Suceava
Producator de tabla tip tigla. Acoperisul din tabla tip tigla, ALFAPRIM, ofera durabilitate, eleganta la un pret accesibil.
ARABESQUE Bucuresti
Materiale de constructii (betoniere, materiale metalurgice), sisteme pentru amenajari (adezivi, chituri, gips-carton, placi speciale), dispersii, alchidice, mortare, adezivi, silicoane, spume, parchet, lambriuri, glafuri, usi, hidroizolatii si sisteme de acoperisuri, instalatii sanitare si termice, echipamente electrice si corpuri de iluminat, produse lemnoase, feronerie.
ARHINSTAL srl Cluj-Napoca
Furnizori de solutii complete pentru structura constructiilor civile si industriale. Produse metalurgice pentru constructii metalice si industriale: profile laminate, europrofile, tevi patrate si rectangulare, instalatii. Materiale pentru constructii: ciment, pavaj, BCA, zidarie, caramida Porotherm Ungaria, caramida Cemacom. Invelitori acoperisuri: tigla rosie, coama, tigla aerisire, tigla laterala, tigla parazapada, tigla creasta.
ATLAS LM Bucuresti
Invelitori pe Baza de Bitum. Sisteme de acoperisuri din placi ondulate bitumate “Guttanit K12”, sindrile bitumate “IKO”, tigle metalice “Isola”, tigle ceramice “Toza Markovic”. Protectia peretilor de fundatie: Membrana cu crampoane guttabeta pentru protectia fundatiilor, drenaj, protectia pardoselilor si strat intermediar pentru terase gradina. Materiale Plastice Transparente: placi ondulate, placi celulare, panouri celulare, materiale netede. Folii si prelate: folii sub acoperis, bariere de vapori, prelate, hidroizolatie cu crampoane, folii si prelate. Produse pentru gradina: Membrana cu crampoane guttabeta pentru protectia fundatiilor, drenaj, protectia pardoselilor si strat intermediar pentru terase gradina. Materiale Plastice Transparente: placi ondulate, placi celulare, panouri Celulare, materiale netede. Folii si prelate: folii sub acoperis, bariere de vapori, prelate.
AustroDACH Profile S.R.L. Bucuresti
Importator al produselor VILLAS Austria GMBH (membrane bituminoase, Sindrile bituminoase, amorse), Tabla la rola aluminiu, cupru, titan zinc, zincata, otel zincat vopsit, scurgeri si accesorii, executie acoperisuri speciale.
AUSTRODACH TRADING SRL Oltenita
Executam lucrari de inchidere la hale metalice, acoperisuri din titan-zinc, cupru, hidroizolatii pe membrane din PVC si bituminoase. Oferim garantii de cel putin 5 ani.
Avantaj Exim Bucuresti
Producem si comercializam tigle si accesori din material compozit termoplast. Invelitorile din materialul compozit termoplast au o serie de avantaje fata de invelitorile din materiale traditionale.
BIGSERV CONSTRUCT S.R.L. Bucuresti
Distribuitor – montator tigle metalice, tabla plana, sistem de jgheaburi si burlane , accesorii acoperis Ruukki / Arcelor , acoperisuri metalice, sarpante, tigle, precum si ferestre de mansarda si accesorii pod Fakro.
BOGDESIGN S.R.L. Bucuresti
Pardoseali. Acoperiri piscine. Acoperiri terase. Pereti cortina. Tamplarie aluminiu. Usi speciale Finisaje: placari int/ext, tavane false. Scari din lemn. Docuri Modulare.
BORGA Construct BACAU
Prin unitatile de productie si desfacere în domeniul sistemelor metalice pentru constructii idustriale si civile, grupul borga suedia faciliteaza accesul la gama de produse borga-cu acord de reprezentanta în românia prin borga construct srl. Experienta asimilata din 1973 în procesul de productie, serviciile de asistenta tehnica si consiliere acordate clientilor de catre borga suedia, bazate pe precizia caracteristicilor tehnice si exigentelor de calitate impuse de standardele suedeze, asigura garantia constanta a produselor oferite de producator – conform certificat de conformitate pentru sisteme si produse “iso 9002”. Caracteristicile principale de calitate ale materialelor componente si metodele de fabricare au fost examinate de institutele specializate din suedia si confirmate în românia de “incerc”. Va propunem participarea activa într-un parteneriat borga, pentru dezvoltarea unui program în managementul constructiilor metalice, prin adaptarea unor solutii tehnologice moderne, eficiente si rapide, orientate catre cerintele pentru construirea unor obiective reprezentative, prevazute în activitatile de investitii ale clientilor : – hale de productie si depozitare – spatii frigorifice si abatoare – complexe sportive si agrement – reprezentante, service-uri si spalatorii auto – saloane de prezentare-expozitie – locuinte private
BZR NORD CONSTRUCT Bucuresti
Societatea noastra executa constructii civile si industriale, la rosu sau la cheie, instalatii electrice, termice, sanitare, acoperisuri, inprejmuiri, gresie, faianta, tamplarie aluminiu si PVC.
CANALOS 2003 srl Satu Mare
Executam lucrari: zidarie, tencuiala, acoperisuri, faiantare, gresie, zugraveli.
CANTU SERV CORPORATION SRL Bucuresti
Comercilizare si montaj sisteme de invelitori din tabla tip tigla. Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan. Executie hale metalice, pereti cortina, garduri din fier forjat, balustrade etc.
CARMARIONE Timisoara
Dealer MEGA PROFIL, vinde si monteaza tabla tigla, cutata, ondulata, panouri SDW, jgheaburi si burlane PVC si metal
CITYCONSTRUCT Bucuresti
Servicii complete de o calitate superioara, la un pret convenabil. Construim case la rosu sau la cheie, renovam case si apartamente, amenajam spatii de birouri si spatii comerciale ( restaurante, pub-uri, club-uri ): Constructii civile ( la rosu sau la cheie ) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora cu sau fara materialele clientului. Demolari. Lucrari de tamplarie si dulgherie. Zidarie. Fundatii si sapaturi. Lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii. Tencuieli. Lucrari de instalatii sanitare si electrice. Lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive. Amenajare interioare si exterioare. Placari polistiren si rigips. Lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie. Montat gresie, faianta, parchet. Compartimentari, mansarde. Acoperisuri. Piscine. Design interior si exterior. Decoratiuni exterioare pentru curte. Amenajare interioare si exterioare Feng Shui. Gradini. Cu City Construct puteti beneficia de urmatoarele servicii: Consultanta si evaluare. Proiecte case. Certificate de urbanism. Autorizatii de construire. Avize. Studii geotehnice. Executie.
CMC INTERGROUP SRL Pitesti
Reprezentam producatori de renume in domeniul sistemelor de acoperisuri.(Lindab-tigla metalica,Tondach-tigla ceramica,Tegola-sindrila bituminoasa,Bramac-tigla din beton) .PRETURI FARA CONCURENTA.LA CERERE EFECTUAM SI MONTAJUL.
COILPROFIL srl CEPTURA
Coilprofil produce tigla metalica-Metigla, gama completa de piese de finisaj pt. acoperis, tabla cutata – ondulata si trapezoidala, profile galvanizate Z si C, casete de fatada si panouri sandwich cu miez de polistiren si vata mineral
COLMO IND S.R.L. Timisoara
Executam lucrari de tinichigerie industriala, montaj de panouri sandwich (perete, acoperis), luminatoare fixe, mobile (policarbonat alveolar)si amenajari interioare industriale.
COMO SRL Buzau
Constructii civile si industriale, Acoperisuri, renovari, instalatii sanitare, instalatii electrice, amenajari interioare si exterioare, design, proiectare, investitii imobiliare
COMPANIA DE DISTRIBUTIE IN CONSTRUCTII srl Bucuresti
Producator, importator si distribuitor materiale de constructii: tigla metalica, membrane hidroizolatoare (bituminoase, PVC, EPDM), mortare speciale de impermeabilizare, reparare si renovare, rigole colectoare din beton compozit. Consultanta tehnica gratuita.
COMPANIA ROMANA DE CONSTRUCTII Bucuresti
Lindab, Velux, Tegola, Aco, Wagner. Consultanta, evaluare, comercializare si montaj sisteme de invelitori, ferestre de mansarda, hale industriale, separatoare de hidrocarburi, drenaje (rigole), tencuieli decorative si termosistem.
CONFORTRO SRL Tg-Mures
MONTAJ AUTORIZAT SI VANZARE TABLA CUTATA,TABLA TIP TIGLA,HALE METALICE IMPORT FINLANDA,MARMURA SI GRANIT IMPORT ITALIA SAU AUTOHTON
CONGIPS S.A. ORADEA Oradea
Congips S.A. Oradea- producator materiale de constructii. Produce si comercializeaza: -Tigle din beton tip “Dublu Roman” -Placi ondulate din azbociment, Carton azbest -Ipsos modelaj, pavaje, Boltari -adezivi pentru faianta si gresie -Fier forjat, Otel
CORSIM srl Ploiesti
Lucrar hidroizolatii si protectie anticoroziva, acoperisuri tabla orice tip, amenajari interioare-exterioare, izolatii termice, sanitare ppr, cupru, centrale termice.
CRIS-CRISCO srl Iasi
Constructii civile. Structuri de rezistenta de orice tip, din zidarie, beton armat monolit sau metalice. Finisaje simple sau complexe, interioare sau exterioare, cu materiale traditionale sau moderne. Amenajari si sisteme uscate (betonyp, gipscarton). Reparatii capitale, consolidari si amenajari. Termo si hidroizolatii. Canalizari, canale termice si sistematizari. Instalatii electrice si sanitare. Instalatii de încalzire si climatizare. Sarpante si învelitori. Tamplarie, pardoseli, placaje.
DABORA Campina
Vanzare si montaj tigla metalica RUUKI si GERARD (cu textura din roca vulcanica). Garantie 30-50 ani.
DABORA PROD SRL CAMPINA
VANZARE SI MONTAJ TABLA TIP TIGLA METALICA DIN GAMA RANNILA RUUKKI SI GERRARD. PRETURI FARA CONCURENTA.
DANILEO CONSTRUCT SA Bucuresti
Producator si montator acoperis dublu faltuit, placari fatade cu casete ornamentale metalice, producator de profile gips-carton, producator de tamplarie Aluminiu si PVC.
Davo industries SRL Brad
Fabrica producatoare de cherestea. Executam panouri pentru cofraje din lemn (rasinoase si fag) si material pentru sarpante.
Dennis-Mob S.R.L. Timisoara
Tamplarie pvc si aluminiu, inchideri balcoane, acoperisuri, instalatii electrice de inalta si joasa tensiune, amenajari interioare, hote ventilatie, camere frigo, terase, inchideri terase, gradini de vara, plase pentru tantari.
DGL Industrial Bucuresti
Amenajari exterioare si interioare: balustrade, maini curente, scari metalice, mobilier inox, placari suprafete, tabla din aluminiu vopsit, alucobond, etalbond, tavane false inox. Echipamente din inox pentru utilizari diverse, confectii metalice.
DRAGOS TRADING SRL Constanta
IMPORTATOR TIGLE METALICE SUEDEZE KAMI. Vanzari si montaj tigle metalice suedeze KAMI. Confectionari si montaj tamplarie PVC KOMMERLING – Germania. Importator sistem complet de jgheaburi si burlane metalice RYDAB – Suedia.Montaj in toata tara.
ECHILIBRU IMPEX srl Bacau
Amenajari interioare si comertul cu tabla pentru acoperisuri si garduri, usi celulare de interior. Mobilier la comanda din PAL, lemn. Confectii din INOX etc.
EDYCONSTRUCT BAICOI
Executam montaj tigla metalica: Gerard, Ruukki, etc. Amenajari interioare: gresie, faianta, parchet, rigips, tencuieli, instalatii sanitare si electrice. Fatade exterioare: tencueli, finisaje.
ELENVIC TRANS srl Braila
Executam lucrari de constructii de la A la Z. Structuri, zidarii, tencuieli, gletuieli, zugraveli, lucrari de gips carton (inclusiv artistice), instalatii (electrice si sanitare), acoperisuri si mansardari.
ERS TOP CONSULTING SRL Bucuresti
Firma de constructii, distribuim materiale de constructii, executam montaje termosistem, hidrosistem, amenajari interioare si exterioare, montaj acoperisuri tigla, tabla zincata etc. Oferim profesionalism, certificat de garantie materiale, livrare gratuita, pret atractiv.
ERVIN PREST. SRL. Targoviste
Executam lucrari de constructii, finisaje, rigips, izolatii, acoperisuri, parchet, amenajari curti, pavaje, instalatii sanitare.
EUROART CONSTRUCT SRL Bucuresti
Oferim montaj de calitate al celor mai importanti furnizori de materiale pentru invelitori.
EUROOLI ION CONSTRUCT Bucuresti
Constructii la rosu, finisaje, instalatii, acoperisuri, tot ceea ce va doriti sa fie de calitate in casa dumneavoastra, noi facem posibil acest vis.Calitatea in constructii este ceea ce noi facem.
FILCONSTRUCT Sibiu
Constructii civile si industriale, hale, imobile, case, reparatii imobile si fatade, structuri de rezistenta, izolatii termice, hidroizolatii, asanari, desecari, zugraveli fatade; sarpante acoperisuri si mansarde; toata gama de finisaje interioare.
FINAL CONSTRUCT S.R.L. Baicoi
FINAL CONSTRUCT este importator al tiglelor metalice GERARD ce se prezinta in panouri de tabla dintr-un aliaj de Al-Zn, cu acoperire de piatra naturala, in dimensiuni de 1257 mm x 370 mm. Acoperisurile din tigla metalica GERARD au o garantie de 50 DE ANI!
FINAL DISTRIBUTION SRL Baicoi
Importator exclusiv tigla metalica cu acoperire de roca naturala Gerard si membrane de acoperis Delta.
FORESTA srl Lunca Bradului
Producem case din lemn masiv, case pe structura de lemn, mansardari, acoperisuri, constructii din lemn. Lucram cu lemnul din 1992.
G&I PREBA srl Focsani
Constructii drumuri, exploatari forestiere, comercializare material lemnos, acoperisuri, vanzari autocamioane 6×6, inchirieri utilaje de constructii, consructii case si vile. Executam santuri si terasamente drumuri, transport piatra si nisip. Vand lemn.
GALUM FEROMETAL S.R.L. Beius
Comercializarea de: materiale de constructii, instalatii sanitare, instalatii termice, amenajari interioare, izolatii termice, acoperisuri.
GAVALDA srl Timisoara
Montam tabla tip tigla, jgheaburi si burlane, hale metalice, hale usoare, panouri sandwich, tabla cutata, hidroizolatie, izolatii la acoperisuri! Montam casete pentru hale metalice!
GENERAL PRODCOM IMPEX Ploiesti
Firma noastra este infiintata in anul 1993 si are ca domeniu de activitate comercializarea, punerea in opera a materialelor termo si hidroizolatoare, precum si a celor pentru amenajari interioare. Mansarde, pardoseli, pereti exteriori, acoperisuri plate, izolatii telurice.
GEOVLAD srl Bucuresti
SC Geo & Vlad Com SRL – Materiale de constructii la cele mai mici preturi. Oferta firmei noastre include o gama variata de produse, precum urmeaza: hidroizolatii, termoizolatii, caramida constructii, caramida sticla, glafuri, pardoseli, acoperisuri.
GERO ELECTRONIC GROUP srl Bucuresti
Scule profesioniste de mana marca UNIOR: chei fixe, chei cu articulatii fixe sau mobile, clesti, clesti specializati pentru aplicatii electronice, scule VDE pentru inalta presiune, chei tubulare, cuttere, seturi de tubulare, surubelnite profesionale cu toate tipurile de capete existente, ciocane, dalti, unelte pentru masurat lungimi si cupluri de forta, produse pentru depozitarea uneltelor, seturi de unelte, bancuri de scule. Membrane bituminoase si accesorii de aplicare. Lucrari de hidroizolatii pentru terase blocuri, acoperisuri, hale industriale. Lucrari de inox: balustade.
GRESTINCOM SRL Galati
PRODUCATOR de tigla metalica GRESTROOF, tabla cutata vopsita si zincata si accesorii metalice. Calitatea GRESTROOF este asigurata de materia prima superioara si de folosirea utilajelor ultramoderne.
GRESTROOF SRL Galati
PRODUCEM si comercializam tigle metalice GRESTROOF -realizate dintr-un otel special tratat cu zinc avand o mare rezistenta la coroziune. Calitatea Grestroof este garantata de materia prima superioara – Corus Anglia si utilaje moderne – Samesor Finlanda.
Grup Cara Cons srl Timisoara
Producator accesorii metalice de finisaj pentru constructii civile si industriale, producator fatade ventilate cu prindere ascunsa sau la vedere. Furnizor-tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice.
H.F.L.CO. DESING Cluj-Napoca
Oferim o gama larga de servicii din domeniu amenajarilor interioare si exterioare, reparatii acoperisuri. Montat invelitoare acoperis tigla, ondulina, sindrila bituminoasa. Deplasari si in afara localitati Cluj-Napoca.
Hidro Group Expres Bucuresti
Hidro Group Expres SRL pune in opera a produse pentru termo-hidroizolatii : hidroizolarea teraselor, fundatiilor, podurilor, bazinelor, termoizolarea cladirilor cu destinatii diverse, reparatii acoperisuri si constructii de acoperisuri noi.
HIDRO TOP CONSTRUCT Bucuresti
Hidro top construct comercializeaza si executa lucrati de: Aplicarea tuturor tipurilor de hidroizolatie la cele mai mici preturi pentru: fose, rigole, statii epurare. Montaj specializat pentru acoperisuri din tabla ondulata. Tamplarie PVC si aluminiu. Constructii case si asigurarea materialelor.
Iancusor Arad
Echipa specializata in tinichigerie de acoperisuri, mansarde, tubulaturi, hote de bucatarie, diferite lucrari de renovari in domeniul acoperisurilor de tabla zincata, cupru etc., jgheaburi si burlane. Executam lucrarile rapede si bine, ca sa dureze o viata!
Iancut ARAD
Echipa specializata in tinichigerie de acoperisuri, mansarde, tubulaturi, hote de bucatarie, diferite lucrari de renovari in domeniul acoperisurilor de tabla zincata, cupru, etc., jgheaburi si burlane. Executam lucrarile rapede si bine, ca sa dureze o viata!
IDEAL CASA CONSTRUCT SRL Bucuresti
Constructii case “la rosu” si “la cheie”, lucrari de amenajari interioare si exterioare, modernizari, termoizolatii, gresie, faianta, parchet, placari cu polistiren, acoperisuri cu tigla ceramica si metalica.
Ideal Construct SRL Baicoi
SC Ideal Construct este specializata in comercializarea si executia acoperisurilor din tabla tip tigla, sisteme de drenaj, folii anticondens, amenajarea mansardelor, placarea cu termoizolatie.
IMOB CONSTRUCT SRL Sibiu
Constructii, zidarie, renovari, sarpante, armari, consolidari, finisaje, instalatii electrice, mansardari, amenajari interioare.
INTER BUILDING srl Iasi
Distribuim toata gama de produse LINDAB: tigla metalica, tabla cutata trapezoidala, tabla lisa, jgheaburi si burlane, porti de garaj, porti industriale, case pe structura usoara, constructii usoare, hale industriale.
INTERCONSTRUCT 2001 bucuresti
Constructii acoperisuri, livrari tigla, tabla, fatade, termosisteme, polistiren, ferestre de mansarda velux, sindrila bituminoasa, preturi extrem de mici, garantie de pana la 20 de ani.
ISOBAU ROM GRUP srl Bucuresti
Reprezentanta companiei ISOBAU Hellas din Grecia, producatori de panouri din poliuretan tip sandwich pentru pereti si acoperisuri. Accesorii si profile zincate.
ISOMAT Bucuresti
ISOMAT este o companie producatoare de materiale pentru constructii: aditivi pentru imbunatatirea betoanelor si mortarelor, materiale hidroizolante pentru subsoluri si bazine, materiale hidroizolante pentru terase si ziduri, tencuieli si mortare gata preparate, pardoseli epoxidice pentru spatii industriale, sisteme epoxidice pentru reparatii, adezivi si chituri pentru rostuirea placilor ceramice, vopsele pentru constructii, membrane hidroizolante pentru acoperisuri, membrane de drenaj.
IVACONS SRL Bucuresti
Toata gama de constructii civile, industriale si agricole, instalatii, aer conditionat, centrale termice si telefonice, acoperisuri si sarpante clasice si noi. Asigura materiale la pret minim si calitate maxima.
IZO CONSTRUCT srl Iasi
Firma Izo Construct are domeniul de activitate IZO CONSTRUCT srl.
Jordache Art srl Galati
Comercializam tabla zincata Sidex de la 0,3 ÷ 2mm – rulou/lisa/ cutata, tabla zincata India, China ( 0,25 – 0,4) tabla LBR Sidex si Ucraina de la 0,3 ÷ 4mm –rulou/lisa/cutata; tabla LBC de la 1,5 – 12mm, LTG, tabla striata.
KADIMA AMBIENT DEVA
Placari gips-carton. Placari fatade cu polistiren, lucrari de dulgherie, constructie si montare acoperisuri, placi, stalpi, grinzi, centuri etc. PRETURI NEGOCIABILE.
KOARCI CONSTRUCT SRL Targu-Mures
Executam orice fel de lucrari din tablarie: acoperisurii, jgheaburi, burlane, acoperisuri din lemn si orice fel de constructii la preturi aventajoase.
KOPERSIM SRL Timisoara
Distribuitor autorizat zona de vest pentru tigle metalice KOPER. Disponibilitate intr-o gama variata de culori. La cerere executam si montajul.
KOSTO CONSTRUCT SRL Com. Ciolpani
Lucrari de infra-suprastructura la constructii civile si industriale, amenajari interioare, fatade, sarpante, invelitori din tigla, alte lucrari de geniu
KUNST UND IDEEN DESIGN Bucuresti
Montaj fatade exterioare hale metalice, acoperisuri. Profesionalism si preturi avantajoase. Servicii de antreprenoriat: montaj si aprovizionarea cu materiale. Proiectare si avizare constructii metalice.
LAVEDIL DI IVAN LAVRENTE torino italia
Constructii civile si industriale, instalatii electrice si sanitare, acoperisuri, finisari exterioare si interioare.
LEMPROCIRC SRL Suseni
Producem case si constructii din lemn, structuri acoperis, mansarde, terase, garduri. Montaj aproximativ 60 zile de la data contractului. Material de calitate garantat.
LIDER C.M.C. S.R.L Suceava
Distribuitor materiale de constructii (Invelitori ; termo sisteme; folii sub acoperis; vata minerala; structurii gipscarton; hidroizolatii; cimenturi; gleturi si mortare) in jud. Suceava, Botosani, Iasi si Neamt.
Lindasan Srl Bucuresti
Dealar autorizat Lindab, vinde si monteaza acoperisuri la un nivel ridicat de calitate. Ferestre de mansarda Fakro.
LINE-COMPREST S.R.L. Medgidia
Societatea Line-Comprest infiintata in anul 2005 executa amenajari interioare si exterioare, acoperisuri, tencuieli, gleturi, rigipsuri, montaj gresie-faianta etc. Garantam calitate si seriozitate.
Lintop Constructii SRL Cluj-Napoca
LINTOP CONSTRUCTII SRL, dealer autorizat LINDAB, ofera solutii verificate pentru toate detaliile, va ajuta de la momentul inceperii proiectului pana la finalizarea executiei cu servicii de caliatate. Tigle metalice, sistem de jgheaburi si burlane, tabla cutata, grinzi usoare, sipci metalice, sistem de hale, tabla plana, porti industriale, elemente de tinichigerie, elemente de siguranta pentru acoperisuri.
M-LUCIANO srl Gataia,(Timisoara)
Comercializam tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich jgeaburi, burlane si accesorii. Materiale pot fi folosite atat in domeniu civil cat si in cel industrial. PACHET PROMOTIONAL :Oferim GRATUIT masurarea si proiectarea invelitorii cat si transportul la beneficiar in judetul Timis. Dealer autorizat MEGAPROFIL. PRETURI DE PRODUCATOR Orice comanda se onoreaza in termen maxim de 10 zile de la plata avansului.
MACON SRL Bistrita
FASONARE OTEL BETON; FASONAM OB si PC, livrare prompta la domiciliu; Distributie produse metalurgice, materiale de constructii, instalatii si finisaje de zidarie, acoperisuri, izolatii, gips carton, vopsele si tencuieli decorative. Livrare oriunde in tara!!!
MADRA CONSTRUCT srl Ploiesti
Vanzare si montaj tigle metalice si sisteme complete de invelitori metalice Gerard. Acoperire cu piatra naturala. Garantie 50 ani in sistem New Zeeland.
MARCOS CONSTRUCT DECOR Pitesti
Distribuitori de tabla tip tigla Gerard, Megaprofil, asiguram montaj cu echipe de profesionisti. Oferim garantie, ofertare, asistenta tehnica si transport – gratuit.
MARGEMI COMMERCE S.R.L. Timisoara
Suntem lideri zonali in executarea lucrarilor de invelitori metalice (panouri sandwich de perete si acoperis), tinichigerie industriala, amenajari interioare (gisp carton), montam luminatoare fixe, mobile, trape de fum.
MARNO TRADE S.R.L. SIBIU
Dealer autorizat pentru sisteme de invelitori din tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica “GERARD” – 50 ANI Garantie, tigla metalica PRUSZYNSKI, sisteme de drenaj HUNTER, RUUKI si PRUSZYNSKI, hidroizolatii si materiale constructii.
Master Cons Brasov
Vindem urmatoarele materiale de constructii: sindrila Tegola, polistiren, membrane protectie. fundatii.
MCF LEADER CONSTRUCT srl Bucuresti
Societatea noastra executa amenajari interioare si exterioare, executam caprioreala si invelire cu tabla cat si cu tigla metalica Lindab, deasemenea asiguram servicii de proiectare si design. Va oferim o gama larga de servicii.
MEDIA-IMAGE DISTRIBUTION Timisoara
Executam constructii case, finisari, placari, faianta, gresie, marmura, granit, rigips, poliestiren, tavan fals, pavaj, vopsitorii, mansardari, izolatii, acoperisuri, garduri, porti, usi metal, balustrade, confectii metalice, fier forjat, mobila din metal, copertine, sapa, beton.
MERCURIO 4S s.r.l. DEJ
Societatea executa lucrari de fundatii, structuri, acoperisuri, invelitori, hidroizolatii, termosistem, finisaje, placari, tencuieli.
METACOP DISTRIBUTION srl Timisoara
Distribuitor autorizat tigle metalice KAMI Suedia si sisteme de drenaj RYDAB Suedia pentru judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Va oferim acoperisul la care ati visat intr-o multitudine de culori. Asiguram transportul gratuit la santier. ASIGURAM SI MONTAJ.
METAL PROFILE ROMANIA Bucuersti
Distributie de panouri de tabla cutata sau ondulata din otel pentru pereti sau acoperisuri, panouri sandwich din otel cu spuma poliuretanica sau vata minerala, profile usoare din otel zincat pentru structuri.
METPLAST CONF SRL Constanta
Case tip Amvic la cheie si la rosu, distribuitori produse Amvic, amenajari interioare, constructii case clasic din bca, caramida, izolatii interioare si exterioare cu polistiren,placari gipscarton,finisaje interioare si exterioare, acoperisuri.
Metrom Import-Export Buzau
IMPORTATOR ACOPERISURI DIN TABLA ACOPERITA CU GRANULATIE DE ROCA DIN BELGIA; CALITATE, FRUMUSETE, DURABILITATE
METRONOM Iasi
Distributie de materiale pentru invelitori: tigle Bramac, Mediterran, Tondach, tigle metalice Ruuki, Tegola, ferestre de mansarda Fakro, asiguram montaj specializat.
MICORS srl Rm.Sarat
Constructii civile, proiectare, finisari, instalatii, renovari, acoperisuri.
MIDO COMIMPEX 94 SRL Bucuresti
Oferta noastra acopera un segment important de produse. Suntem distribuitori BRAMAC, TONDACH, ESCANDELLA, POROTHERM, FAKRO, KLINKER Pavaj din beton. Produse sunt agrementate.
MIFENI GROUP Craiova
Fier forjat (porti, garduri, balustrade, mobilier). Inox (balustrade, mobilier). Sisteme de invelitoare si scurgere (tigla metalica, tabla cutata, jgheaburi si burlane, etc). Automatizari (porti, usi de garaj sectionale, bariere de acces).
MONICA CONSTRUCT SRL Ramnicu Sarat
Executam case, vile “la rosu”, acoperisuri, amenajari interioare si exterioare, lambriuri, pardoseli, garduri, sape, consolidari, zugraveli, gleturi. Acceptam sa lucram si in antepriza de la firme mari, suntem echipa serioasa si responsabila, lucram numai pe baza de contract.
MONVERA s.r.l. Rodna
Finisaje, reparatii fatade blocuri, vopsit acoperisuri, igienizare ferestre, montaj schele, bannere…..comod, ieftin, eficient, sigur!
MPA Sistem Construct srl Bucuresti
Furnizarea de servicii si produse in domeniul constructiilor. Solutii in vederea realizarii unor etape specifice constructiilor. Sisteme de preluare si evacuare a apelor pluviale, microstatii de epurare a apelor uzate menajere. Sisteme de pardoseli profesionale, linoleumul 100% natural. Sisteme de invelitori din tabla tip tigla.
Multielement Construct S.R.L. Bucuresti
Importator tigle metalice KAMI AB Suedia. Instalare invelitoare cu personal specializat si CERTIFICAT de catre partenerul SUEDEZ. Executie sarpante din lemn si metal. Ferestre de mansarda Schindler, case pe structura usoara MULTIELEMENT Norvegia
NARCOM INT’L Constanta
NARCOM INTERNATIONAL comercializeaza urmatoarele categorii de produse din domeniul sistemelor si tehnologiilor in constructii: sisteme de invelitori pentru acoperisuri inclinate, sisteme de hidroizolatii pentru bai, terase si fundatii, pereti de compartimentare, tencuieli uscate si plafoane false rigips, sistem termoizolant, tencuieli decorative, sape si mortare aditivate BAUMIT, materiale termoizolatoare, fonoizolatoare si de impermeabilizare, materale pentru zidarie, tamplarie din lemn si PVC, ferestre pentru mansarda, lacuri, vopsele, rasini si coloranti.
NECULA PROD SRL Banesti
Constructii din lemn, scari interioare, modele pt. turnatorie, mobilier, mansardari, parchet, lambriu, acoperisuri.
NEREIDA-EXIM S.R.L. Suceava
Producator tabla ALFA tip: TIGLA, CUTATA, LISA. Sistem pluvial si accesorii. Solutia pentru acoperisul dvs. Promtitudine, calitate, seriozitate!
NEW CONSTRUCT SRL pitesti
Sistem complet TEGOLA (sindrila bituminoasa), Sistem complet LINDAB (tigle metalice), Sistem complet METROBOND (tigle metalice acoperite cu un strat de piatra naturala), Sistem complet Bramac, Sistem ferestre de mansarda VELUX.
NEXUS DISTRIBUTION SRL Bucuresti
Dealer Lindab, Velux. Vindem si montam acoperisuri Lindab, feresre de mansarda Velux cu echipe specializate.
NEXUS GROUP S.A. BUCURESTI
Oferim sisteme de acoperisuri de cea mai buna calitate (Lindab, Tondach, Tegola) la preturi fara concurenta. Asiguram si montajul sistemelor de acoperis. Ferestre de mansarda VELUX
NORA CONSTRUCT srl Ploiesti
Executam invelitori cu tabla tip tigla, tabla ondulata, sarpante, acoperisuri, lucrari de dulgherie.
NOUS SRL iasi
Furnizam tabla tip tigla si accesorii pentru acoperis (pazii, dolii, sort streasina, coame, jgheab, burlane etc.) Preturi competitive si atragatoare.
O T E GRUP BUZIAS/TIMISOARA
Vinde acoperise din tabla tip Tigla, tabla tip tigla, Panouri Sandwich, Structuri Metalice, invelitori, jgheaburi, ferestre de mansarda, accesorii. Solutii complete pentru acoperiri si invelitori constructii civile si Industriale.
OFFICE CONSTRUCT INVEST srl Bucuresti
Panouri izolante cu spuma poliuretanica pentru acoperis pentru perete. Panouri izolante cu vata minerala pentru acoperis pentru perete. Panouri de frig pentru industria alimentara. Panouri pentru luminatoare Accesorii de montaj.
OMEGAVEST EXIM SRL Oradea
Executam constructii civile, amenajari interioare, fatade, instalatii sanitare si de incalzire, instalatii electrice, acoperisuri etc.
ONDUROM SRL Tautii Magheraus
Importator si distribuitor al firmelor GUTTA Germania si FIRST PLAST Italia: acoperisuri din Polim-cryl, ciment, elemente de zidarie BCU, fatde ventilate Vintylit, fibre de sticla, finisaje interioare, folii si prelate, gips-carton, invelitori, produse pentru gradina, protectii pentru peretii de fundatie, sisteme de drnaj HAURATON, termoizolatii, usi, vopsele lavabile Savana.
Onofrei Construct SRL Brasov
Constructii civile, constructii industriale, constructii, materiale constructii, mansarde, acoperisuri, tabla tip tigla, korra.
ORBITAL SDI Bucuresti
Acoperisuri, sisteme de invelitori, tigle, jgheaburi si burlane. Montaj acoperisuri, distributie, transpost, renovare sisteme de invelitori.
ORIZONT ALPIN srl Cluj-Napoca
Realizam montaj/intretinere geamuri termopan (pereti cortina), termoizolatii, reparatii fatade si acoperisuri, etc. Garantam calitatea lucrarilor.
PAVING IMPEX SRL Buzau
Producatori de boltari, pavaje vibropresate, diferite elemente din beton, tigla din beton, diferite culori. Executam si montajul.
PedroAlpin srl Timisoara
Firma de constructii si alpinism utilitar, executa lucrari de reabilitare fatade, hidroizolatii, termoizolatii, vopsitorii, reparat acoperisuri, spalari pereti cortina, estetizare arbori etc.
PERFECT GRUP Iasi
Suntem reprezentanti COILPROFIL, companie belgiana, important producator de tabla cutata, profile galvanizate, piese de finisaj si elemente de izolatie de cea mai buna calitate, precum si ai Petroflax, producator de folii PEE pentru izolatii.
PERFECT HOUSE srl Pitesti
Comercializam tabla tip tigla (GERARD, LINDAB, SAFIR – din import, grosime 0.5 mm, disponibila in 10 culori), parchet exotic masiv, parchet masiv indigen. Oferim consultanta de specialitate, asiguram montaj cu echipe de profesionisti, transport gratuit, garantie.
PLANNJA CONSTRUCTII S.R.L. Bucuresti
acoperisuri, tigle metalice – otel Suedia //
PLUVITECH Sf.Gheorghe
Producator membrane, polistiren expandat/distributie, lucrari de hidroizolatii, membrane speciale hidroizolatii poduri viaducte.
POLNEBO srl Baicoi
POLNEBO este unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale comercializand suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich folii anticondens, jgheaburi si burlane, cat si ferestre de mansarda.
PRIORICONSTRUCT srl Bucuresti
Constructii civile, lucrari de geniu, lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, instalatii tehnico-sanitare, lucrari de ipsoserie, tamplarie si dulgherie, pardosire si placare a peretilor, vopsitorie, zugraveli, montari de geamuri etc.
PRO CAD-COM srl Iasi
Distribuitor: Tabla tip tigla, tabla cutata, tabla plana, accesorii, jgheaburi si burlane, suruburi, folie anticondens, ferestre de mansarda, scari acces pod.
Pro Line Construct srl Bucuresti
Constructii civile si industriale, lucrari de reconsolidare, amenajari, decoratiuni, finisaje interioare si exteroare. Lucrari sub antrepriza.
PRODIGI CONSTRUCT SRL Oradea
Efectuam lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, acoperisuri, lucrari interioare si exterioare.
PROFILMET BAC srl Bacau
Produce: tabla cutata, plana, confectii metalice. Executam lucrari de renovari fatade cladiri. Comercializam: produse siderurgice, vopsele si echipamente de protectie.
Regata Construct srl Lumina
Executam fundatii, zidarii, tencuieli, faianta, gresie, sapa, zugraveli, acoperisuri, betoane, pardoseli si placari din polistiren
RONOR 2002 srl Bucuresti
Constructii civile, amenajari, acoperisuri, fundatii, hidroizolatii, termoizolatii, finisaje, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice.
ROOF EXPERT srl Bistrita
Dealer autorizat tabla tip tigla PLANNJA SUEDIA, tamplarie PVC si Aluminiu, cosuri de fum, ferestre de mansarda.
RZA EXPERT CONSTRUCT srl Bucuresti
Firma specializata vinde si monteaza sisteme de invelitori acoperisuri din tigla metalica Lindab, Ruukki, Durako, Plannja, tigla de beton si ceramica, jgheaburi, burlane, sarpante, membrane si hidroizolatii, executa mansardari cu ferestre Velux .
S.A.D. ENGINEER CONSULTING S.R.L. Bucuresti
Montaj panouri termoizolante, tabla cutata, casete vata minerala, structura metalica usoara, acoperisuri si pereti hale industriale, experienta. Oferim garantie. Vanzari panouri termoizolante tip sandwich si structura tip sigma, omega din zinc. Pavele, borduri.
S.C. NORA CONSTRUCT S.R.L Ploiesti
S.C.Nora Construct S.R.L cu sediul in Ploiesti, vinde si monteaza, la preturi avnatajoase, tabla tip tigla si ferestre de mansarda. Oferim montaj cu personal autorizat!
SAVINSON PRINCIPAL INVESTsrl Vulcan
Trupa serioasa executa lucrari de constructii, fundatii, zidarie, tencuieli interioare exterioare, acoperisuri sarpante, instalatii electrice si sanitare, amenajari interioare: montat gresie, faianta, tavane false, parchet laminat etc.
SC SCHROT AUTO SRL Ploiesti
Firma noastra realizeaza montaj tabla tigla import Belgia cat si produce si comercializeaza accesorii pentru invelit acoperisuri (frontoane, dolii, opritoare de zapada si altele).
SCG CONSTRUCT srl Dej
Societatea noastra executa lucrari de hidroizolatii, termoizolatii, acoperisuri, lucrari de amenajari interioare, finisaje, gresie, faianta, rigips.
SECOND GENERATION TRADING SRL Bucuresti
Vanzare si distributie materiale de constructii: caramida porotherm, cosuri de fum, tigla metalica si beton, sindrila bituminoasa, ferestre de mansarda, hidroizolatii, termoizolatii, sistem termoizolant fatada, finisaje interior / exterior, sisteme rigole prefabricate, port sticle din lut ceramic, pavele si borduri.
SELIRON Baicoi
Producator de profile si elemente de etansare pentru tigla metalica si tabla cutata, benzi expandabile si solutii etansare. Produse: elemente de etansare, suruburi si saibe, benzi, distantiere, silicon, ambalaje pentru transport. Distribuitor SOUDAL.
SEUSAN SRL Bucuresti
Lucrari in constructi tencuieli fatade, vopsitorii acoperisuri, instalati sanitare, zugreveli interioare, electrice montari si demontari la inaltime, hidroizolatii si termoizolatii.
SPEED MOLDYMAR SRL Ciupercenii Noi-Calafat
Comercializam: Placi Ondulate Azbociment import Ucraina. Dimensiuni 115×175. Ciment import Ukraina as400, as500.
STEEL GROUP FOUR srl Pitesti
Comercializam sisteme complete de acoperisuri (RUUKKI, GERARD) si executam montaj de calitate. Oferim consultanta, proiectare, transport si garantie gratuit.
Tanase Vasile si Cristrina international.s.r.l Bucuresti
Constructii civile si generale. Amenajari vile si blocuri. Izolatii, decoratiuni interioare si exterioare. Montaj: gresie, faianta, parchet, acoperisuri, mobila, termopane, rigips, tavane casetate, scafe lamelare.
TAS CREATIVGRUPSRL Bucuresti
Firma de constructii, va punem la dispozitie urmatoarele servicii: hidroizolatii, constructii civile si industriale, amenajari interioare, instalatii electrice si sanitare, termopane, mocheta, parchet, gresie, faianta.
TECNO MONTAGGI S.R.L. Slatina
Furnizam si montam dulgherie metalica zincata pana la 12m lungime. Lucram cu masini cu verificare numerica, taiere laser. Furnizam si montam tabla de fier si panouri sandwich pentru acoperisuri si fatade. Lucram in colaborare cu firme italiene.
TEGOLA ROMANIA Bucuresti
TEGOLA Romania, ofera clientilor nu doar o invelitoare ci un sistem complex de acoperire si protectie, un acoperis modern si inteligent, inovator, ca rezultat al unei tehnologii de avangarda, dezvoltata exclusiv in Italia
TEMPORI SERV SRL Valenii de Munte
Comercializare si montaj, in Bucuresti si Prahova, a sistemelor de invelitori din tabla tip tigla si ferestre de mansarda. Termoizolatii ultramoderne si ultrarapide. Foisoare din lemn pentru gradini si terase. Piscine cu aparatura de filtrare monobloc.
TERMOCRIS 2004 srl RM. Sarat
constructii civile la rosu si la cheie acoperisuri sarpante anvelitori cu tigla metalica tamplarie din aluminiu si pvc cu geam termoan de toate tipurile finisaje interioare si exterioare
TERRAMAR AMBIENT s.r.l Galati
Executam constructii civile si industriale, consolidari, amenajari interioare, finisaje si instalatii sanitare. Comercializeam produse siderurgice (tabla laminata, tabla zincata, tabla expandata, tabla groasa), profile metalice, teava sudata.
Thermototal Bucuresti
Ferestre – Geamuri termopan cu tamplarie PVC, aluminiu, Amenajari, acoperisuri si mansarde (Rehau, Lindab, Velux).
TICON Cluj-Napoca
Produsele noastre sunt constructii metalice si utilaje pentru constructii, Produse din tabla perforata si tabla expandata: mobilier metalic, cuptoare electrice pentru arderea ceramicii, dulapuri electrice, panouri si pupitre pentru automatizari. Utilaje si dispozitive pentru agricultura, containere pentru depozitare, precum si alte confectii metalice in functie de comenzi. Confectii metalice din teava profile, confectii metalice din tabla subtire. Vopsire in camp electrostatic.
Tigla Stal Prest SRL Arad
Reprezentant pe zona de vest a invelitorilor Gerard -Acoperisuri metalice cu roca vulcanica Importator a sistemelor de jgheaburi si burlane Hunter Anglia Diverse materiale de constructii de calitate. Ferestre de mansarda.
TIMBERMADE CONSTRUCTII Sibiu
Case din lemn lamelat incleiat.Posibilitati de exprimare arhitecturale deosebite atat pentru cladiri civile cat si industriale. Solutii complete – consulting in alegerea produselor, proiectare (arhitectura si rezistenta) si montaj. Panouri sandwich.
TOLEANIS SRL Bacau
Constructii civile si industriale, acoperisuri, fatade, termo/hidro izolatii, amenajari interioare, diverse
TOLFER Romania Bucuresti
Societatea TOLFER are placerea sa va prezinte gama de materiale din tabla de otel. Puteti consulta catalogul nostru atasat, care contine gama de produse si accessorii oferite.
Top Expert SRL Bucuresti
Suntem distribuitori autorizati tabla tip tigla PLANNJA SUEDIA. Certificatul de garantie ce însoteste produsele Plannja este controlat si eliberat direct de fabrica producatoare.
Top Profil Sistem SRL Iasi
Compania Top Profil Sistem comercializeaza: tigle metalica, table cutate, placi pentru fatade, accesorii pentru tigle metalice, folii anticondens, sisteme pluviale metalice (zincate si prevopsite), sisteme pluviale din PVC. Reduceri, transport.
TRADECO IMPEX bucuresti
Producator trape de fum si luminatoare
TURN CONSTRUCTII srl Bucuresti
Executam la standarde occidentale si in timp record cu o echipa de profesionisti amenajari interioare, acoperisuri, constructii, finisaje, gresie, faianta, parchet, mansardari, renovari, montaj.
UCA CONS srl Bucuresti
Constructii la rosu si la cheie, amenajari interioare si exterioare, tencuieli, faiantari, acoperisuri, lindab etc.
ULTRA GAS AUTO srl Focsani
Firma noastra executa: tamplarie Al & PVC cu profile GEALAN, acoperisuri cu tigla metalica GERARD, amenajari interioare si exterioare, constructii civile si industriale. Totul la cele mai mici preturi!
UNIC MASTER srl Tg-Jiu
Constructii la cheie, amenajari interioare, tamplarie aluminiu, hidroizolatii, acoperisuri, reabilitari si consolidari constructii.
Unigraf sa BUCURESTI
SARPANTE LEMN, INVELITORI, LAMBRIURI
VATAMANIUC TRADING GRUP srl Bucuresti
Fie ca este vorba de refacerea unui acoperis deteriorat sau constructia unei case noi, tigla NOVA adauga o nota de originalitate si rafinament constructiei dumneavoastra.
VEGABUILDING SRL BUCURESTI
Constructii case, vile, spatii comerciale si industriale, amenajari interioare si exterioare, acoperisuri din tabla zincata, lindab, tigla, hodroizolatii, consolidari, instalatii electrice, hidroizolatii, zugraveli, montaj gresie, faianta, rigips.
VILAROM srl cluj napoca
Suntem Dealer Autorizat LINDAB care produce la cel mai inalt nivel al calitatii sisteme de acoperisuri, jgheaburi si burlane, hale metalice, aer conditionat precum si IMPORTATORI ai produselor NOVABRICK caramizi aparente productie americana.
VIO&CRI AMBIENT SRL Timisoara
Executam case la cheie, constructii industriale, de geniu izolatii, amenajari, acoperisuri, reparatii, echipament si utilaje profesionale si experienta in domeniul constructiilor.
VITEN CONSTRUCT SRL Ploiesti
Comercializam tabla tip tigla PLANNJA – 100%SUEDEZA,cu acoperiri moderne si rezistente( matt poliester, HARD COAT – matt poliester cu adaos ceramic). Asiguram montaj de calitate.
WISE SRL Rm.Valcea
Suntem producatori agrementati pentru elemente din beton vibro-presat marca WISE (pavele, borduri, boltari) si tigla marca WISE din beton colorat in masa, profil Dublu Roman. Produsele sunt livrate paletizat cu posibilitatea descarcarii mecanizate in santier.
ZENINA AMA COMPANY SRL Sebes
Amenajari interioare, instalatii sanitare, termice, izolatii, renovari cladiri la exterior, interior, executii acoperisuri cladiri.
ZOPIMEX SRL Bucuresti
Invelitori tabla, jgheaburi, burlane, cosuri de fum, tubulatura ventilatie etc. Reparatii confectii metalice: acoperisuri (inclusiv Lindab), jgheaburi, burlane.
ZypGroup Balotesti
Vinzari si Montaj Tigle Metalice, Ferestre de Mansarda, Timplarie PVC, Calculatoare si Softuri web hosting internet si site-uri pentru firme retele de calculatoare prin cablu sau wirless.